Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



Saya sayang awok!!
Friday, 2 November 2012 | 0 comments
Iloveyou.....
 
Assalamualaikum.Hai pembaca disana tu!Haha,aku bosan la.Aisya bosan sebab setiap hari hujan.takboleh keluar rumah rasa macam dok dalam penjara la pulak.Tengok tak gambar yang aku post kat atas tu?Amacam,cute tak?hahah.Perasannya aku ni.Memandang kan sekarang ni tengah hujan lebat,Aisya ada peluang la nak tulis diari ni.Start dengan tajuk kat atas tu.hahah.Malula.Kalau hampa semua perasan tajuk kat atas tu tulis Awok kan?tu Aisya tiru Aril af tu,ingat tak?Tak ingat tak pa~!
Memandangkan ramai yang ada pakwe makwe tu,tahniah la kay,Aisya tumpang gembira la.Yang ada crush tu pun berusahala.Sebab aku ada crush jugak.hihih.Bohong la sapa yang taktau crush tu kan?kalau taktau sudah,Actually boring jugak takde pakwe,Tapi masalahnya tadak sapa yang lekat. :(.Hahaha,Aisya sebenarnya jual mahal,shhhh,jangan gitau sapa2 kay?
I love you very much you know?Hang masih tak nampak lagi ka yang aku suka kat hang? Butakah?Aku harap hang tau perasaan aku ni!
Tu untuk my crush la,Hahah.Okay la aku nak out ,sebab hujan lebat tahap gila membuat kan aku kena tutup internet dah!
Byebye ,iloveyou!!

Older Post | Newer Post