Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



Selamat Hari Raya !!
Wednesday, 22 August 2012 | 0 comments
Tumblr_m8moyzhjnk1qcwqheo1_500_large
Sarangheyo  

Assalamualaikum and Hello Fellas.Aisya minta maaf sebab dah begitu lama Aisya tak updates,bukan apa Aisya buzy sangat apatahlagi Hari raya ni,lagila.Selamat Hari Raya untuk semua yang menbaca post ni .Aisya minta maaf jika ada terkasar bahasa ka ataupun over,semua yang Aisya buat memang tak terlintas pun,mungkin Aisya ni tak pandai control kot.hmm apa-apa pun Selamat Hari Raya semua dan maaf zahir dan batin....
Banyak yang Aisya nak sampaikan dalam post ni tapi takmau la banyak sangat nnti tadak orang yang nk baca pun.Hmm baju korang tahun ni warna apa huh?Aisya warna purple dan biru.Duit raya?Aisya dapat sikit ja.Tahun tahun lepas banyak la jugak tapi kalini apasal kurang huh?Dah besar dah kut,tu yang orang bagi sikit agaknyakan???
Aisya bukak cita baru la ya..Aisya sakit hati dengan seseorang ni,dya ingat dia besar dia boleh buat apa sahaja??Adoi~.Tak suka betul...Memang Aisya tak perfect tapi semua orang pun tak perfect bukan?Jadi Tak payah la buat berlagak sangat la ya..
Dua tiga harini Aisya sakit tekak la,Mentang-mentang la raya makan tak control minum ais banyak banyak tu yang Aisya dah gemuk  dan sakit tekak ni.Adoi malangnya nasib ku ini

 byebye 

     Tumblr_m8newk5sig1qb4i6to1_500_large
               
 


Older Post | Newer Post