Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



So Random Points!
Thursday, 12 July 2012 | 0 comments
Tumblr_m1r0l2qffa1r97on0o1_500_large
Minat gila kat top!

Assalamualaikum,Aisya dah lama tak updates,so rindu sangat.Semenjak ni buzy buzy gila!Dalam masa Aisya tak updates jugak,Banyak yang jadi dekat skolah,contohnya ada budak baru datang wuuu.(budak italy tuuh)Bukan apa tabik arr ada jugak budak luar negara masuk sekolah biasa kan?Tapi yang syok sangat,dapat jumpa abang hensem-hensem dekat skolah....Yang paling hensem budak form 4 dan form 5.Hensem ya amat.Bukan Aisya nak takle depa semua tu,tapi just suka tengok depa.Bila stress,tengok ja depa sejuk ja,hahahah. bila tengok depa ciut kawan kawan, tu yang syok sangat.Kami semua memang gila gila betul.


Pastu harini kat sekolah Aisya buat tembikar! wuuu,Tatau apa yang nak dibuat,tapi tadi cuba buat high heel shoes tapi tak jadi :( .Tapi klau memusnahkan memang menjadi ....
Bye bye!!

Older Post | Newer Post