Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



That Awoseme baby!
Saturday, 12 May 2012 | 0 comments
Cute!

Assalamualaikum,Aisya ada cerita nk gitau nih,ecited lebih!Okay pagi ni Aisya dan keluarga pergi panjat bukit wooo.Tak tau knp syok sangat.Aisya tak panjat sampai ke puncak pun,penat gila .Target je lebih Aisya ni huhuhu.Balik pada Bukit to'kun tu Aisya terus tidoq,fuh sampai termimpi mimpi.Yang bestnya Aisya dapat tgk running man!!Arrrr,syok gila tahap gaban.Semalam Aisya ada bad mood dgn Budak ni,tak yah sebut nama kot buat skit hati ja.Sungguh busy body betul.Aisya meluat orang yang busy body ni.Lantak arr nk wat pa pun.yg dya tu sibok lebih pada mak kita .Pergh~sakit hati gila,pastu pi cerita kat orang,ingat bagos sangat ?Sabaq jr la ngan mamat tu!
 Adilla,Izzah aq tak sabaq nk mai skolah ni!!Nk belajar la katakan,huhuhu(action ja lebih).Aisya nk gitau sesuatu yg terjadi kat fb ni!Ada sorang permepuan ni,dya kata "orang yang tak pakai tu tak semestinya jahat ka?"Ada ka patut dya cakap cemtu!?Okay la whatever la ,satgi ada orang terasa mampos Aisya nk pujuk!

Bye-bye,toing-toing

Older Post | Newer Post