Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



I'm back bloggers
Saturday, 14 January 2012 | 0 comments

cute sanad hihi cumel

hye hye dan assalamuialaikum tu the all bloggers (hihi speaking boleh)
erm pertama skali aisya nk bagi tahu lama sanad x blogging ni sbb sibok dgn hal hal lain haha macam org dah keja pulok.sebab dah lama aisya x bukak bayak sgt cita yang aisya nk bagitau tapi nk bagi tau setengah cita ja ..first aisya dah masok tingkatan 1 banyak gila yg terjadi kat skolah baru tu .cikgu lain murid2 lein yang x bestnya jadi junior kat situ bila senior kacau ja x leh nk balas balik bila balas depa kata (hoi sedaq la skit diri hg tu ,hg tu baru junior buat la cara junior )ergh geram gila kecian kat kawan 2 aisya yg kena serang ngan senior tuh .Second erm camna nk gitau aaarrada sorang kawan aisya dya ada pakwe tapi pakwe dya curang ngan dya dan pastu bila org dah tau dya kata ehh fitnah kowt dya kata dya x curang tapi ramai yg kata dya curang erm malas la nk masuk campuq satgi org kta menyibok(kata x mau menyibok tapi dah menyebok hihi)

k lah aisya nk out dah
k babai muah luv you all (gedik ngat aih)

Older Post | Newer Post