Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



Arrogant ? Like I Care ? --'
Saturday, 14 January 2012 | 0 comments


Hye and Assalamualaikum . Aisya taktau nak blogging pasal apa harini . Seriously , ramai orang cakap aisya sombong . Sombong ka sombong ka ? Tak kot . Bukan aisya sombong , tapi dah dengan orang tak kenal memang la kebanyakkan aisya buat bodoh ja . Malas nak layan . Dah kalau chat pon ngan depa semua tu mesti boring . Contoh la  depa cakap ceni " Ishh , sombong gila " . Bila chat yang bosan tu ceni " Hmm , buat apa tu ? " Bosan ke tak ? Gila kau tak bosan ? Haha , selalunya bila depa tanya centu aisya buat bodo main game teros . Ignore depa 100%  . Weheheheee , padan muka . Sorry , memang aisya jahat . Tapi nak buat cena dah depa seriouly B-O-S-A-N ! Pastu dah lama sikit dya kata sorry  sangat-sangat erm pastu aisya kata la okay.Pastu dya kata nak mintak kapel ,pastu aisya cakap la erm kapal??tak yah kowt kita kawan je la dulu .Dya kata sombong nak mampos minah ni dya ingat dya comeyh sangat nk jual mahal.dya dah sorry pada hari yang sama kata tu la ni la pastu dya yang cari gaduh .takpalah kalau hang tu hensem tapi muka erm memang tak boleh belah baru ja kenal nk kapel dah ,dya ingat aisya ni patung dya ka?Tak mau ikut cakap dya dya nak marah .suka hatilah aisya nk ikut ka tak nk yang nk marah marah pasal!erm sabaq je la ....
hurm ok la nk out dulu 
k boboiboy and assalamuailaikum..






Older Post | Newer Post