Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Little-Sunshine
Diary Mustache Linkies Credit



Dunia oh dunia...!
Saturday, 10 November 2012 | 0 comments
Comey kan?
 
Hai-hai,assalamualaikum!Aisya baru ja kelmarin updates.Actually boring gila kat rumah.Dok rumah bukak facebook,twitter and blogging ja la.Tak kesian ka?hahaha.Bukak facebook keja dok tengok benda yang sama ja twitter lain la macam-macam ada rite?Windu kat kawan-kawan.Kan dah start cuti sekolah panjang?aaaaaaa!tidak.Hahahah.Baru berapa hari dah cuti,tapi rindu gila kat sekolah,kawan-kawan.-Puteri,Ainaa,faeqah,izzah,Adilla-.Rindu hampala.Wey,tahun depa aku nak wish kita dok satu kelas lagi kay!
Start dengan tajuk kat atas tu *Dunia oh dunia*Macam pelik ja kan?actually tadak tajuk lain dah la.Buntu mak aii.Hahahah.Aisya dah tukar lagu lain dah  kan?Lagi sedih punya .Hohohoho.Baru kena dengan salji kat blog ni.PI balik tajuk tadi.Sekarang ni ramai remaja dan kanak-2 dah start menggalak kan?Nak kapel,kapel je la.Takpayah la melebih-2 sangat kan?!Kiss-2 bagai.wweeellkk!!Ada satu cerita ni.Adek aku kata dia nak kahwin dengan kawan tadika dia tu.???Gila punya la.Aku tak terpikir lagi nk kahwin-2 ni,adek aku pikir dah...Ayoyoyo.*adek aku baru 6 tahun lo*
 
Byebye.No story la.Ha,eh ada lagu/band baru kat youtube.-search- Im5.depa cover lagu-2 ja.Depa semua hensem-2.Terutaman sekali Cole elen.Tah la betul ka tak nama tu.Bye-2
 


Older Post